DESCENS DE L’EBRE TORTOSA-AMPOSTA 2014

Fa 2 anys l’OLÍMPIC no va  poder participar en aquesta regata perquè el club s’acabava de fundar i no disposàvem de material de rem olímpic. L’any passat ens vam quedar amb les ganes de participar-hi ja que la regata es va haver d’anular el dia abans pel vent previst.

A Tortosa aquest matí feia molt de vent però ja un cop dins del riu, afluixava bastant. L’equip ha pogut disfrutar d’un dia calurós amb el riu amb molt bon estat per disputar la regata.

Les regates han començat a les 13’30h amb diferents sortides segons modalitats. Unes 125 tripulacions han participat a la regata, en un recorregut total de 15 km.

Enhorabona al 4-VM i al 2xVF per la vostra participació i resultats,  i molt especialment al 2xJM en la que ha sigut la seva primera regata de rem olímpic, com a OLÍMPIC per un i com a remer per l’altre.

Els resultats els podreu consultar ben aviat al web de la Federació catalana de Rem http://www.remcatalunya.org/web/index.php?option=com_content&task=view&id=819&Itemid=16

La Marta ha fet fotos, així que ben aviat les podrem veure quan les vagin penjant al facebook de VRsport https://www.facebook.com/VRsport?fref=ts

Aupa OLÍMPIC!

10807423_901054243261460_561708633_o

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.