GRAN TRIOMF DE L’OLIMPIC BARCELONA A LA XI COASTAL RACE SANREMO-MONTECARLO

El passat cap de setmana els nostres remers Sinu, Pep, Jaime, Eva i el remer banyolí Xavi Boix es van desplaçar a Italia per participar a la XI edició de la durísssima regata de travessa de rem de mar de Sanremo a Mónaco, 32 km en total, en 4x+ masculí.

32 km fan que sigui una proba molt dura fisicament però també psicologicament: s’ha de ser valent per estar a la línea de sortida, s’ha de ser hàbil, mantenir l’estrategia quan el cos ja no respon com un voldria i mantenir la moral i la competitivitat ben alta passi el que passi.

Una baixa inesperada en l’equip B femení de Sanremo, va fer que l’Eva en lloc de fer de timonera de l’OLÍMPIC acabés fent de remera del Sanremo i una de les noies del Sanremo va fer de timonera de l’OLÍMPIC (Grazie Roberta!)

L’equip de l’OLÍMPIC va poder disfrutar d’una de les millors embarcacions de rem de mar que existeixen actualment, un Filippi de mar, per gentilesa del Club Aviron Mónaco.

El dia de la regata, el diumenge, el cel es va llevar mig ennuvolat, amb una temperatura molt agradable i el mar en calma només amb una lleugera brisa.

Des de l’inici, amb poca distància els primers km i més a mida que avançava la regata, l’OLÍMPIC masculí va dominar la proba en tot moment, dosificant bé la parada per hidratar-se i els ritmes a cada tram. Així van anar adelantant a totes les tripulacions fins situar-se ja a mitja regata en el primer lloc. Una espectacular remuntada del 4x+ de Sanremo va fer que els nostres olímpics encara haguessin d’apretar més els últims quilòmetres, en el moment en que la regata semblava totalment controlada. Finalment l’OLÍMPIC es va proclamar campió. 25” després entrava al Port de Mónaco la tripulació de Sanremo

I no només això! L’OLÍMPIC BARCELONA ha batut el récord històric fixant-lo ara en 2h20’21”

L’Eva per la seva part i amb les companyes del Sanremo  va creuar la meta al port de Mónaco 2h i 57′ després d’haver sortit de Sanremo, segones classificades en la modalitat femenina.

Una d’aquestes experiències dures i especials, que marquen la vida de qualsevol remer.

L’OLÍMPIC ha deixat el llistó ben alt. Esperem poder tornar l’any que ve amb moltes tripulacions OLÍMPIQUES!! Nous remer@s s’estan formant i aprenent al club per poder participar en esdeveniments esportius com aquest.

El Club OLÍMPIC BARCELONA vol  agraïr als organitzadors  de la regata i als remers i directius de Canottieri Sanremo i Aviron Mónaco com de bé ens tracten sempre i l’ajuda que ens ofereixen en tot moment. I moltes gràcies al Xavi Boix del C.N.Banyoles, gran remer i gran persona, per compartir amb el nostre club i els nostres remers aquesta experiència.

I es que a sobre…s’ho han passat molt bé!!! Enhorabona OLÍMPICS!

154501_889472884419596_1019210405144300198_n

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem de mar. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.