ÉS FESTA MAJOR, EL PROPER DIMARTS 23 ENTRENEM A LA PLATJA!

Estem en plenes festes de la Mercè i el Parc de la Ciutadella és un dels espais on més activitats culturals i festives es fan. Per tant, traslladem l’entrenament de dimarts a la tarda, de la Ciutadella a la platja de la Nova Icària.

Quedem doncs a les 19’30h a la platja de la Nova Icària, en la confluència amb el moll de Garbí del Port Olímpic, dalt de la rampa d’accés a la platja. El Mayo ens està preparant un entrenament molt especial per aquest dia. L’entrenament serà fins les 21h com és habitual i sempre el podem rematar amb un bon banyet al mar.

Us esperem a tot@s OLIMPICrunners!

kvesp0160s

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Escola de rem, Rem de mar, Rem Olímpic, Running. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.