RESUM DE LA II REGATA INTERNACIONAL DE REM DE MAR BARCELONA SKYLINE

Ahir es va disputar la II Regata Internacional de rem de mar BARCELONA SKYLINE a Barcelona, a les instal·lacions del Centre Municipal de Vela de Barcelona del Port Olímpic. La regata ha estat organitzada per la Federació Catalana de rem i el nostre club.

A partir de les 10h van començar a arribar els participants per recollir acreditacions, acondicionar embarcacions, sortir a provar els bots i comprovar l’estat del mar.

Després de la pizza party a la zona de picnic va començar el briefing i amb puntualitat van començar les regates. El mar no estava gens fàcil i després de la regata de 1xSM (8km) i per acertada decissió arbitral, es va retallar el recorregut de les altres regates, que van quedar finalment també en 8km dels 10 km previstos.

En acabar les regates: aigua, fruita, pizza i cerveseta per reposar forces i entrega de medalles a les tripulacions guanyadores de cada modalitat:

1xSM: RCM de Barcelona

2xSF: RCN de Torrevieja

2xSM: RCN de Torrevieja

4xSF: C.N Banyoles

4xSM: C.N Banyoles

I el trofeu BARCELONA SKYLINE per tant, aquest any ha estat molt renyit entre aquests dos grans clubs: Torrevieja i Banyoles.

Finalment i pels resultats obtinguts de la resta de tripulacions dels equips corresponents, el trofeu per segon any consecutiu ha caigut en les mans del CLUB NATACIÓ BANYOLES.

Enhorabona als campions i també a tot@s els que d’una forma o altre heu format part d’aquest esdeveniment esportiu tant exitós i amb tant nivell

RESUM DE LA PARTICIPACIÓ DE L’OLÍMPIC

L’OLÍMPIC va començar la seva participació a la regata amb el Sinu que va competir en 1xSM. Molt bona regata i feta amb molt de cap. Enhorabona!

Després els hi va tocar al 2xSF d’Eva i Inés que van quedar terceres per darrera de Banyoles i Torrevieja que van fer una regata impressionant. Les nostres veteranes a tope com sempre! Enhorabona!

I per últim van prendre la sortida dos dobles i un quatre OLÍMPICS

El 2xSM del Jaume i el Jesse, tot i que són juvenils van estar fantàstics en la seva primera regata, bon resultat i un gran camí per recórrer. El club us felicita per la regata i us agraeix la vostra dedicació durant tota la jornada ajudant a l’organització. Sou uns grans nois personal i esportivament. Enhorabona!

El 2xSM del Pep i el Jaime, genials, treballadors i lluitadors com sempre van aconseguir una excel·lent 4a posició. Enhorabona!

I els grans triomfadors del dia, sense cap tipus de dubtes: el 4xSM (Marcus, Roger, Gerard, Pepinho + Koldo), gairebé tots amb menys d’un any d’experiència remant, amb una embarcació que no és l’habitual, amb mala mar, en una regata molt llarga  i amb una avaria a mitja regata (es va trencar un rem del proel) van ser capaços de sobreposar-se a tot, continuar la regata i arribar a la línea d’arribada fent tot el recorregut marcat. Actitud OLÍMPICA 100%! El club està molt orgullós de vosaltres. Dificilment viureu una regata tant complicada com aquesta altre vegada. I van acabar tots amb  més ganes d’entrenar que mai, sou molt grans!

Aquests són els resultats de les regates

resultats skyline

Us deixem la foto final de la jornada remera: foto de familia amb tot@s els participants.

Moltes gràcies a tots els remer@s participants, als representants  de cada club que ens han facilitat la feina en tot moment, a la Federació catalana de rem i a tot l’equip d’àrbitres, als treballadors del CMV sempre tant atents amb nosaltres, a les voluntàries del comité organitzador, a tots els OLÍMPICS que heu donat un cop de mà pel que fes falta, a la Marta que inmortalitza els millors moments amb les seves fotos, a les avies improvisades que han fet de cangurs dels bebés del comité organitzador, als nostres patrocinadors que tant bé ens han alimentat i hidratat…

La regata en dos anys ha crescut exponencialment, l’any que ve, més i millor

EL 19 DE SETEMBRE DE 2015

III REGATA DE REM DE MAR BARCELONA SKYLINE 2015

Us esperem a tot@s!

10682820_863251680375050_1128115251_o

 

 

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en Rem de mar i etiquetada amb , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.