ENTRENAMENTS DE REM DE MAR, REM OLÍMPIC I RUNNING

OLÍMPICS TRAIN HARD, RACE EASY!!

Aquesta setmana, després de la pausa estival, s’han reiniciat els entrenaments programats a les 3 seccions esportives del club.

Som un club molt jove, amb poc de més 2 anys d’existència  i arrenquem aquesta tercera temporada esportiva amb esportistes a totes les categories, des d’alevins fins a veterans.

 

El C.E. OLÍMPIC BARCELONA mai descansa, durant aquest estiu algunes de les tripulacions de rem de mar han continuat la seva preparació. Molts remers novells s’enfrontaran properament a les seves primeres regates de rem de mar.

Els entrenaments de running i preparació física són dimarts i dijous de 19’30h a 21h al Parc de la Ciutadella. Durant l’any es programa l’assistència a algunes curses de Barcelona o rodalies  i es programa també, una sortida de club trimestral en cap de setmana, preferentment en recorreguts de muntanya.

Els entrenaments de rem de mar els podeu consultar a: https://olimpicbarcelona.com/rem-de-mar-2/

Els entrenaments de rem olímpic els podeu consultar a: https://olimpicbarcelona.com/rem-olimpic-2/

Els remer@s cadets, juvenils i seniors que practiquen les dues modalitats de rem en el grup de competició entrenen dimarts i dijous al Parc de la Ciutadella, dimecres tarda i dissabtes matí al Canal Olímpic de Catalunya i els divendres tarda i diumenges matí al Port Olímpic

I a quines competicions i events esportius participarem?

Podeu anar consultant l’agenda a https://olimpicbarcelona.com/agenda-2/

L’agenda és oberta a la participació, iniciativa i suggeriements de tot@s els OLÍMPICS. Qualsevol nova idea serà molt ben rebuda!

Totes les noticies i novetats del club a més, les continuareu rebent pels canals habituals.

OLÍMPICS TRAIN HARD, RACE EASY!!

10625080_710953638954294_4344285259753779031_n

 

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Empreses, Escola de rem, Rem de mar, Rem Olímpic, Running. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.