BARCELONA SKYLINE, Regata Internacional de rem de mar 13/09/2014

El proper 13 de setembre, es disputarà a Barcelona la Regata de rem de mar BARCELONA SKYLINE.

La regata va néixer quasi a l’hora que va néixer el nostre club. El club es va fundar el 25 de juliol de 2012 i la primera i única edició de la regata es va fer al setembre de 2013.

Aquest any es convoquen totes les modalitats d’embarcacions de mar, tan femenines com masculines en categories absolutes. Es manté el recorregut que permet disfrutar de les millors vistes de la ciutat des del mar.

El dissabte al matí, entre 12h i 13h s’oferirà el “dinar remer” a la zona de picnic del Centre Municipal de Vela. Les regates tindran lloc dissabte a la tarda i l’entrega de trofeus el dissabte al vespre

Per als participants i acompanyants que decideixin passar la nit a Barcelona, es celebrarà un sopar al Port Olímpic de Barcelona (25€ per persona).

Diumenge al matí, a les 10h, per aquells als que el cos encara els hi aguanti, hi haurà una randonnée del recorregut de la regata per poder observar amb deteniment les diferents obres arquitectòniques i edificis emblemàtics del Skyline de Barcelona.

Us esperem amb ganas de passar-ho bé!

El próximo sábado 13 de setiembre, se disputará en Barcelona la regata de remo de mar BARCELONA SKYLINE

La regata nació casi al mismo tiempo que nació nuestro club. El club se fundo hace tan solo 2 años, el 25 de julio de 2012  y la primera edición de la regata se hizo en setiembre de 2013.

Este año se convocan todas las modalidades de embarcaciones de mar, tanto masculinas como femeninas en categorías absolutas. Se mantiene el recorrido que permite disfrutar de las mejores vistas de la ciudad desde el mar.

El sábado por la mañana entre las 12h i las 13h se ofrecerá “el almuerzo remero” en la zona de picnic del Centro Municipal de Vela de Barcelona. Las regatas tendrán lugar el sábado por la tarde, una vez acaben se hará la entrega de trofeos a cada categoría.

Para participantes y acompañantes que decidan pasar la noche en Barcelona, se celebrará una cena en el Puerto Olímpico de Barcelona (25€ por persona)

Domingo por la mañana, a las 10h, para aquellos a los que el cuerpo aguante, se hará una salida de todas las embarcaciones disponibles por todo el recorrido de la regata para poder observar con calma las diferentes obras arquitectónicas y edificios emblemáticos que conforman el skyline de Barcelona

Os esperamos con ganas de pasarlo bien!

Imagen 3

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem de mar. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.