L’ANNA BOADA I LA MIREIA ROS CAP AL CAMPIONAT DEL MÓN DE REM SUB23 / VARESE 2014

Aquesta és l’última setmana que les séniors del Club de rem OLÍMPIC BARCELONA, l’Anna i la Mireia, estaran al CAR de Sevilla concentrades amb la selecció espanyola de rem. Allà estan entrenant matí i tarda des de que van finalitzar el campionat d’Espanya, el passat 22 de juny i en el que es van proclamar campiones d’Espanya en 2x SF.

Dilluns que ve marxen cap a Varese per participar al Campionat del món de rem olímpic SUB23 que tindrà lloc del 22 al 27 de juliol.

L’Anna competirà en 2- SF amb la l’Aina Cid del Club de rem Amposta.

La Mireia competirà amb la que ja va ser la seva companya  l’any passat en el mundial junior, la Laurà Montesó del Club de rem Tortosa. En aquesta ocasió competiran en 2x SF-lleuger.

Finalitzarà així una intensa temporada amb una preparació del més alt nivell per part de les nostres  OLÍMPIQUES. Han treballat molt dur per arribar on són, compaginant estudis, viatges, concentracions i entrenaments.

Trobareu tota la informació d’aquest important campionat a:

http://www.wru23ch2014.com

http://original.worldrowing.com/events/2014-world-rowing-under-23-championships

http://www.worldrowing.com/under23/

https://www.facebook.com/worldrowingunder23

Aquesta és una  síntesi d’un capítol del llibre “Aprender de los campeones” del psicòleg Pep Marí. Noies, tots els requisits els coneixeu perfectament, sovint us heu trobat patint les seves conseqüències. No els perdeu de vista.

“La persona que quiera alcanzar alto rendimiento en una actividad deberá cumplir los siguientes requisitos: presentar un ánimo estable, rodearse de un entorno que no reste eficacia a su trabajo, tener muy claros los objetivos que persigue, pagar todo el precio que cuestan estas metas, aprender rápidamente de sus errores y tolerar la presión”

Esteu preparades i podeu! Molta sort i a disfrutar!

olimpiques sub23

fotografia de Carlos Molina

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.