ESTEM D’ANIVERSARI: JA FA 1 ANY QUE VAM DESEMBARCAR AL CMV (Centre Municipal de Vela de Barcelona)

Avui fa un 1 any que vam traslladar les nostres embarcacions de les instal·lacions del Fòrum a les del Centre Municipal de Vela.

Aquest trasllat va venir forçat d’una forma totalment injusta per motius externs al club. El que en un principi va ser un problema i una injusticia, com tots sabeu, es va convertir en la millor de les sorts.

El Centre Municipal de Vela està situat en el meravellós entorn del Port Olímpic de Barcelona, està ben comunicat en transport públic, disposa de totes les instal·lacions necessaries per al club i els remer@s, és fàcil aparcar aprop i el més important: l’accés a mar obert és directe a través de la rampa de varada o de la palanca del port. En 2 minuts remant ja estem disfrutant de les meravellós skyline de la ciutat.

I a sobre l’equip humà que hi treballa és fantàstic: persones entusiastes del mar sempre disposades a fer un cop de ma. L’agraïment més sincer a totes elles.

Aquesta ubicació ha permès al Club tirar endavant molts projectes relacionats amb el rem de mar.

Durant aquest any ha augmentat considerablement el número d’OLÍMPICS enamorats del rem de mar, s’han establert torns d’entrenament els dies de les sortides programades, s’ha iniciat la primera Lliga de rem de mar, s’ha realitzat la primera regata internacional (Barcelona Skyline) i actualment s’està treballant en la segona edició d’aquesta regata…

Gràcies als OLÍMPICS que ho fan possible, un grup entusiasta d’esportistes de totes les edats.

El C.E. OLÍMPIC BARCELONA és pura energia!!!

934710_512630868786573_2092502636_n

 

 

 

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem de mar. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.