LES MILLORS IMATGES DEL PAS DEL C.E. OLÍMPIC BARCELONA PER AMSTERDAM

Per a tot@s els remers del C.E. OLÍMPIC BARCELONA, de Santoña, Alacant i Sevilla, i per als esportistes d’altres seccions del nostre Club, aquí teniu les millors imatges de l’exitós pas del Club per la Heineken Roeivierkamp 2014.

Esperem que serveixi de motivació per a tot@s els remer@s que ara esteu començant: entrenar amb constància i millorar dia a dia per poder participar en aquesta autèntica festa del rem.

Aquesta és una regata multitudinària, amb un alt nivell i molt ben organitzada. Els més joves participants són cadets en 4x+. Participen també tripulacions de juvenils, seniors i veterans en 4x+ o en 8+. Els veterans estan subdividits en 5 categories segons edat. No sabem l’edat del participant més gran, però de ben segur s’acostava als 80.

Per als nostres OLÍMPICS que han anat a participar a la Heineken Roeivierkamp 2014, ha sigut a més, un cap de setmana de retrobament amb amics per formar les tripulacions combinades. No hi han hagut entrenaments conjunts previs però gràcies a l’experiència esportiva dels nostres remer@s, la sincronia no ha sigut cap problema.

Gràcies per les fotos a la Marta, la fotògrafa de VRsport

Molt rem i molta diversió!

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.