RESULTATS DE LA 10e CHALLENGE PRINCE ALBERT II DE MÓNACO

Cap de setmana de regates al C.E. OLÍMPIC BARCELONA. En aquesta ocasió els OLÍMPICS s’han desplaçat a Mónaco per participar en ala 10ª Challenge Prince Albert II de Mónaco, que comença ja a ser una tradició anual del nostre equip de competició.

Les regates es van iniciar dissabte a migdia amb un mar remenat, confús i desendreçat, molta boira i pluja fina. Recorregut de 6000m amb 5 boies i arribada al Port de Mónaco.

La primera màniga va ser la de  4x+CM, 4x+CF, 4x+JM, 4x+JF, 4x+ SF, 2xSF i 1xSF

El nostre equip femení de veteranes, Inés i Eva, va prendre la sortida en aquesta regata com a seniors. El 2x SF va entrar en 10ª posició d’un total de 14 tripulacions.

La segona regata del dia va ser la de 4x+VM, 2xVM i 4x+VF en la que van competir el nostre equip de veterans, el Pep i el Jaime, en 2x classificant-se en 2on lloc i obtenint per tant la medallla de plata.

I a la tercera i última màniga de dissabte va ser per als: 4x+SM, 2xSM i 1xSM, regata en la que va participar l’equip senior, Sinu i Eloi, classificant-se en 12ª posició d’un total de 20 tripulacions.

El Société Nautique de Mónaco va organitzar un sopar al Yacht Club de Mónaco al que va convidar a tots els remers participants a la Challenge. Moments per compartir amb remers d’altres llocs: Grècia, Ucrània, Itàlia, Regne Unit, Argèlia, Alemanya, Suècia, Suissa…una regata molt internacional i un sopar molt interessant i divertit.

El diumenge, el dia es va llevar amb sol i bona temperatura. La regata de diumenge va ser de 3000 m amb 2 girs a boies

La primera regata del día va ser la dels: 4x+CM, 4x+CF, 4x+JM, 4x+JF, 4x+SF, 2xSF, 1xSF, 4x+VM, 2xVM, 4x+ VF i 4x+ S mix en la que va participar un 4 mixte de l’OLÍMPIC format per Eva, Pep, Jaime, Inés i Marta al timó. Després d’una regata molt renyida i amb unes ciabogues molt lluitades, el bot OLÍMPIC va entrar en 2ª posició, aconseguint així la medalla de plata

I a la segona màniga de diumenge van donar la sortida als 4x+SM, 2xSM i 1xSM on van participar el Sinu i l’Eloi en 2x creuant la meta en 6ª posició

Els actes de la Challenge van acabar amb un aperitiu al Yacht Club de Mónaco durant l’entrega de medalles i els trofeus als 10 millors clubs classificats. L’OLÍMPIC BARCELONA es situa en la posició número 21 d’un ranquing de 56 clubs de rem.

El Club anima a tot@s aquells remers que aquest any no heu estat convocats per assistir a aquesta regata a entrenar amb continuitat i entussiasme. De ben segur que l’any que ve ho aconseguireu!

Ambient esportiu internacional amb el bo i millor del rem de mar a nivell mundial.

L’any que ve tornem!!

1800397_10203419233309979_635710783_n

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem de mar. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.