MATERIAL DE GIMNÀS

Estimats OLÍMPICS, comencem a tenir material per complementar els nostres entrenaments de rem i es va fent puntualment el manteniment del que ja tenim.

Els runners, els alevins del canal i els remers que veniu entre setmana a la Ciutadella, ja coneixeu els cinturons russos i les pilotes medicinals de 3kg i 5kg. Afeigim més pilotes a la colecció per així poder treballar en parelles com a molt.

A partir d’avui hi ha 2 TRX a disposició de tots els socis a la recepció del Centre de Vela. Si us plau, un cop utilitzats, els heu de retornar a la recepció, no els deixeu al gimnàs. Es faran sessions d’aprenetatge del funcionament dels TRX i es penjaran cartells amb diverses rutines.

Els ergòmetres del CMV ja disposen tots 2 de pantalla. Les persones que esteu començant a treballar habitualment entre setmana amb l’ergo, podeu demanar un pla d’entrenament individualitzat i rebre el pertinent seguiment.

Feu un ús responsable i amb seny del material. Pregunteu davant dels dubtes.

Entre tots i poc a poc: fem el club GRAN!!

1069838_10203361775353566_587561216_n

 

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Empreses, Escola de rem, Rem de mar, Rem Olímpic, Running. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.