REGATA DE NADAL 2013

Avui ha sigut un día festiu i de trobada a l’OLÍMPIC BARCELONA per celebrar l’arribada del Nadal i no podíem celebrar-ho de millor manera que fent el que més ens agrada que és remar.

18ºC de temperatura, mar plana, un día perfecte per disfrutar del rem de mar. Les regates s’han fet davant de l’escullera del Port Olímpic.

Després del breefing on s’han acabat de definir els equips per cubrir baixes i fer lloc a incorporacions d’última hora, han començat les regates amb aquest ordre de sortida de bots:

TRIP B: Sinu + Inés + Andreas + Giordi

TRIP E (juvenils): Pablo + Jesse + Alex + Jorge

TRIP D: Jaime + Josep M + Andreu + Nuria

TRIP A: Josep V+ Eva+ Antonio + J.Riera

TRIP C: Eloi + Víctor + Pepinho + Jaime

La primera regata entre la TRIP B i la E, ha estat en tot moment dominada per la tripulació B, sobretot perquè la E ha tingut certs problemes amb la direcció.

La segona regata, entre TRIP B i TRIP D, l’ha guanyat altre vegada la TRIP B

La tercera regata entre TRIP A i TRIP B ha estat força renyida, entrant a linea de meta en primer lloc i per pocs segons la TRIP A, que d’aquesta forma ha sigut la tripulació que més regates ha fet ja que ha anat eliminant a tots els rivals que se li posaven pel davant.

La última regata ha estat molt igualada i a falta de foto-finish, 6 observadors han certificat que qui ha entrat en primer lloc ha sigut la TRIP A. Una arribada realment emocionant!!

Per tant, la “reconstituida” TRIP A ha aconseguit el trofeu d’aquesta primera regata de Nadal de l’OLÍMPIC: Una Llonganissa de pagès SUPER  (l’any que ve intentarem que sigui un pernil)

I finalment, brindis nadalenc amb les especialitats culinaries dels OLÍMPICS…sembla ser que ningú s’ha quedat amb gana.

Gràcies al tots els amics i simpatitzants que us heu acostat a les instal·lacions del Centre Municipal de Vela per disfrutar amb nosaltres del dia d’avui.

BONES FESTES OLÍMPICS!!!

Sortiu a córrer i a remar entre neula i torró!

1540276_711144768919076_1354753003_o

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Empreses, Escola de rem, Rem de mar, Rem Olímpic, Running. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.