BONS RESULTATS A TORREVIEJA I MOLT RECORREGUT PER ENDAVANT

Aquest passat cap de setmana l’equip de competició de rem de mar de l’OLÍMPIC (en aquesta ocasió integrada per 4 tripulacions: 2x CM, 2xSM, 2xSF, 4x+SM), s’ha desplaçat a Torrevieja per participar al II Trofeo FER de remo de mar-I Open Ciudad de Torrevieja.

Dissabte al matí es van disputar regates de 5000m i diumenge de 3000m. La suma del temps de les regates dels dos dies va establir l’ordre de classificació

El 2x SM (Josep M i David B) va ser el primer en debutar en tots els sentits: primera regata del dia i primera regata de rem de mar d’questa tripulació. Després d’unes bones sortides tots dos dies i unes regates molt lluitades van aconseguir la posició nº14 del ranquing final.

A continuació els hi va tocar el torn al 2xCM (Alex-Pablo). Primera experiència en competició  per  aprendre la dinàmica de les regates i a superar adversitats i incidències lluitant fins al final. 4ª posició del ranquing final.

Tant els integrants del 2x senior com del 2x cadet van  començar l’any que no sabien ni que existia el rem de mar ni que ells remarien algun dia. I ara ja estan competint. Bons resultats per tots i un gran recorregut encara per endavant. Ja sabeu que toca!!

El 2xSF (Eva i Inés) va asolir una meritòria 4a posició al ranquing final. Cal destacar l’alta participació i nivell en el rem femení veterà de rem de mar. I cal destacar també la progressió d’aquest equip de veteranes que s’atreveixen amb tots els reptes que es posen pel davant.

I per últim el 4x+ SM (Pep, Sinu, David i Jaime – Pablo), després d’entrar 5ens el dissabte i 4rts diumenge, van quedar en 5è lloc del ranquing general (contrariament al que s’indica a temps i classificació final que ha facilitat la organització i que s’han publicat i que esperem que arreglin perquè és incorrecte) Per aquesta tripulació millors sensacions al mar diumenge que dissabte.

Molt bona acollida per a tots els participants per part de l’organització. Tot i que pensem que a la organització i als àrbitres també  els hi queda molt camí per recórrer en el saber fer de les regates de rem de mar: masses mànigues de regates per manca de material, masses decisions arbitrals polèmiques… Esperem que pel bé d’aquest esport es posin medis per superar aquests problemes i que la participació en altres ocasions sigui més gran.

Es molt agradable veure que hi ha alguns clubs, com el nostre,  amb un ferm compromís i aposta  amb el rem de mar: des de l’entrenador, passant per la direcció i fins al remer més jove.

A continuar treballant i entrenant tot@s amb renovada motivació!!

1273952_661468337220053_1788322096_o

 

 

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem de mar. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.