II TROFEO F.E.R DE REM DE MAR / TORREVIEJA

Aquest cap de setmana l’equip de competició de rem de mar del C.E. OLÍMPIC BARCELONA es desplaça fins a Torrevieja per participar en el II Trofeo FER de rem de mar.

La primera vegada que es va celebrar aquesta regata va ser a Barcelona fa 2 anys. En aquella ocasió es va haver de suspendre el campionat a la meitat degut a una climatologia molt adversa que no va acompanyar gens i a una manca d’experiència en l’organització d’aquest tipus d’events. Esperem que el campionat d’enguany es pugui fer sense contratemps  i que tot@s els remers participants gaudeixin de la competició.

Al nostre club estem vivint un moment molt especial perquè s’estan començant a incorporar als equips de competició remer@s de totes les edats que fa menys d’un any encara no sabien ni que era el rem de mar ni el rem olímpic. Poder començar a competir és un estímul per continuar entrenant amb la disciplina que requereix aquest esport.

Si la setmana passada es van estrenar en això de fer regates als més petits, en aquesta ocasió toca als cadets i part de l’equip senior.

En el següent enllaç trobareu la informació que proporciona la Federació Española de Remo sobre aquest event i el quadre de participació:

http://www.federemo.org/component/content/article/56-remo-de-mar/576-cuadro-de-participacion-ii-trofeo-fer-remo-de-mar.html

Disfruteu molt de les regates OLÍMPICS!!!

Aquests són els recorreguts de les regates:

 

recorrido3000

recorrido5000

 

994006_565610186821974_938309580_n

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem de mar. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.