UN CAP DE SETMANA INTENS: MUNDIAL MASTERS, JORNADA PORTES OBERTES I BURRIAC ATAC

Aquest ha estat un cap de setmana de molta activitat al Club amb esdeveniments ben importants.

Vam començar el divendres amb la medalla del 2-VM (Pep-Boris) al Mundial de Veterans que s’ha disputat a Varese i amb excel·lents resultats també a les altres regates en las que van participar: tercer lloc en 4- en un bot mixte amb Banyoles i segona posició en la regata de 2- d’una categoria inferior (es a dir, d’una franja d’edat més jove que la seva).

Dissabte al matí de 9h a 12h, els assistents a la jornada de portes obertes de rem de mar (remers, exremers de banc mòbil i fixe i persones  que no havien remat mai) van venir a conèixer les nostres instal·lacions i ha fer un tastet de rem de mar. El mar estava pla i va permetre que fins i tot el meny experimentat, pugués gaudir de l’experiència. A la tardor tornarem a repetir la Jornada

I dissabte al vespre, 2 dels nostres OLÍMPICS (Hugo i Jaime) van participar a la cursa nocturna de muntanya BURRIAC ATAC. Aquesta cursa és la última cursa de la CHALLENGE DE L’OLÍMPIC 2012-2013.

El primer dia d’entrenament de terra (17 de setembre a la Ciutadella) es proclamarà el guanyador@ de la primera edició i es donaran les bases de la CHALLENGE DE l’OLÍMPIC 2013-2014 (Curses, puntuació, etc)

Bona feina OLÍMPICS, endavant!!

DSCN9088

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem de mar, Rem Olímpic, Running. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.