2- VM DE L’OLÍMPIC: CAMPIÓ DEL MÓN!!

Comencem el mes de setembre amb moltes activitats i esdeveniments al Club.

I la primera bona noticia ens ve de la mà del Pep i el Boris, els veterans que han representat al Club al Campionat del món de veterans que s’ha disputat aquest cap de setmana a Varese.

Divendres a la tarda van tenir lloc les regates de 2-. Donada l’alta participació, les mànegues es van fer de 7 tripulacions en lloc de 6 com sol ser habitual. Cada mànega es fa per grups d’edat de forma que no s’ha d’aplicar cap handicap.

Els nostres OLÍMPICS van entrar en primera posició, a quasi 4 segons de la segona tripulació corresponent a un club alemany. Per darrera d’ells, les tripulacions d’un altre club alemany, un club anglès, un club italià , un club brasiler i un club francès.

I avui s’ha disputat la regata del 4- en la que també participaven els nostres remers en una tripulació mixte amb Banyoles. La regata ha acabat amb una excel·lent tercera posició per l’equip català (OLÍMPIC-BANYOLES)

També el pep i el Boris han participat avui en una altre mànega de 2- corresponent a una categoria inferior, és a dir, contrincants més joves i han entrat en una meritòria segona plaça. Impressionant nois!!!

Participar en un esdeveniment així és una gran experiència. Guanyar, la cirereta.

Tot@s els OLÍMPICS estem orgullosos de vosaltres

1272493_641732639193623_648298183_o

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.