COASTAL ROWING INTERNATIONAL REGATA “SKYLINE BARCELONA” 1st edition

Coincidint amb les festes de la ciutat de Barcelona, les festes de la Mercè, arrenquem la temporada de rem del mar al club OLÍMPIC BARCELONA amb la primera edició d’una regata que esperem que amb els anys es consolidi i es converteixi en una regata important dins del circuit de regates de rem de mar del Mediterrani.

La regata és de caràcter internacional i es disputarà el dissabte 21 de setembre a la façana litoral de la nostra ciutat.

HORARIS:

14:30 4x+ FEMENÍ ABSOLUT

16:00 4x+ MASCULÍ ABSOLUT

DESCRIPCIÓ DE LA REGATA:

Regata de 12km, línea de sortida davant de l’escullera del Port olímpic. Primera recta fins davant d’escullera de Port Fòrum on estarà situada la primera boia (3km). Després del primer viratge la segona recta ens portarà fins davant de l’HotelVela (6km) per fer el segon viratge i ja encarar cap al Port Olímpic altre vegada (3km)

INSCRIPCIÓ:

Skyline BCN Program

PROGRAM:

12:00 Welcome snack (pasta & pizza & soft drinks)

13:00 Instructions & Security briefing for crew captains 14:30 Departure for WOMEN Open 4x+

16:00 Departure for MEN Open 4x+

18:00 Award ceremony (Medals for winners of each category)

20:30 Paella Dinner at Barcelona: 25€ per person (water & wine included)

Les tripulacions del nostre club encara s’estan perfilant però animem a tot@s els soci@s que encara no competeixen o que estan en periode d’aprenentatge:  a col·laborar com a voluntaris, a gaudir del sopar i la festa o a assitir com a públic. Serà una gran experiència!!

08T02X132

page1image11200
page1image11472
 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem de mar, Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.