REM DE MAR al Port Olímpic de Barcelona

Estrenem nova ubicació on desenvolupar la nostra activitat de rem de mar.

Ens agraden les instal·lacions olímpiques!!

L’OLÍMPIC BARCELONA desembarca al Centre Municipal de Vela del Port Olímpic de Barcelona.

Aquí disfrutarem d’unes instal·lacions que funcionen a plè rendiment, amb gimnàs, sales, vestuaris, magatzem de material, espai de varada, fàcil accés en cotxe i en transport públic, possibilitat de practicar altres esports nautics amb els que compartirem espai….i tot al bell mig de la façana litoral de la ciutat de Barcelona.

El Club vol agrair a tots els socis i sòcies, tant els que es vareu sumar en un principi en aquest projecte com els que us heu anat sumant més endavant, la confiança i recolçament que heu demostrat en tot moment.

També volem agrair tot el suport i ajut que hem rebut per part de la gent del rem català  (directius de molts clubs, entrenadors, remers, etc), dels clubs de fora de Catalunya, a la Federació de Vela i els responsables d’esports de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona.

Estem posant els fonaments d’un gran club de rem.

Endavant OLÍMPIC!!

922469_10201217918478484_269877045_o

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem de mar. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.