CASAL D’ESTIU DE REM OLÍMPIC

Un any més, arriben els casals d’estiu del Canal Olímpic de Catalunya. Aquest any presenta algunes novetats, una d’elles és el Casal temàtic de rem olímpic.

El Casal temàtic de rem olímpic començarà el dia 25 de juny i durarà fins al 2 d’agost. Les inscripcions són setmanals i permeten diferents horaris  (fins les 14h, fins les 15h amb dinar inclòs i fins les 17h amb dinar inclòs).

Estigueu atents perquè les inscripcions comencen el dia 8 de maig per als abonats al Canal Olímpic i el dia 11 de maig per als no abonats.

Aquest casal esportiu de rem olímpic és l’escenari ideal per iniciar-se en aquest esport i disfrutar de les vacances d’estiu. A part de les 3 hores diaries dedicades a aprendre a remar, els nens i nenes podràn disfrutar de les instal·lacions del Canal Olímpic com ara la piscina i d’altres activitats com: tir al arc, kayac, canoa…

Esport, diversió i nous amics

Informació del Casal de Rem del Canal Olímpic de Catalunya: http://canalolimpic.com/entornen-els-casals-destiu-al-canal-olmpic-de-catalunyaestornen-els-casals-destiu-al-canal-olmpic-de-catalunyacatornen-els-casals-destiu-al-canal-olmpic-de-catalunya/

SDC17272

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Escola de rem, Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.