ET VOLS CONVERTIR EN REMER@ DE L’OLÍMPIC BARCELONA?

Home, dona, noi, noia, nen o nena et vols convertir en remer@?.

Si vius a Barcelona o a les rodalies i vols disfrutar de l’esport i la natura, et convidem a visitar el nostre club.

Truca al 620951587 o escriu a info@olimpicbarcelona.cat i ens dius quan vols venir: T’explicarem quins dies entrenem, com entrenem, les modalitats que practiquem (rem olímpic i rem de mar), quins objectius tenim, t’ensenyarem les instal·lacions i el material…

La millor manera de començar i abans de que et facis soci@ del club, és amb un curset d’iniciació de 4h. Aconseguiràs un nivell bàsic i destresa suficient per iniciar-te en la pràctica regular del rem. A partir d’aquí et pots fer soci i continuar aprenent i començar a competir, o llogar ocasionalment l’embarcació d’iniciació.

Si tens menys de 18 anys, no cal que facis el curs d’iniciació, vine 1 setmana de prova als nostres entrenaments per conèixer el tipus d’esport, l’exigència dels entrenaments i conèixer el món del rem. Si vols continuar aprenent i vols començar a competir, cal que et facis soci@.

L’OLÍMPIC BARCELONA és un club molt jove, nascut l’any passat i que poc a poc va creixent i es va consolidant. Darrera d’aquest projecte esportiu hi ha un grup de persones apassionades pel rem i per l’esport en general.

ESPORT, NATURA, LLIBERTAT

REM AL C.E. OLÍMPIC BARCELONA, t’estem esperant!!

gintonic

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Escola de rem, Rem de mar, Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.