ARRIBA EL NADAL A L’OLÍMPIC BARCELONA

Soci@s!!! de running, de rem de mar i de rem olímpic: com ja sabeu el dissabte 22 celebrem el Christmas Training Day. Serà una oportunitat per començar a conèixer als company@s d’altres seccions. Us esperem a tot@s!!!

Us informem que l’últim entrenament de running de l’any a la Ciutadella serà el dijous 20 de desembre i que el primer entrenament de running de 2013 serà el 8 de gener. Això no vol dir que no s’hagi de fer res entre mig, que una carrereta continua de tant en tant, sempre va bé.

El dia 31 de desembre hi ha la 3º cursa de la Challenge de l’OLÍMPIC BARCELONA: la Cursa dels Nassos. Qui no estigui inscrit encara està a temps!!! que no es dormi ningú, que els nous olímpics venen molt forts i amb molta empenta!!

Pel que fa als entrenaments de rem, no hi haurà entrenaments del 24 al 26 de desembre, i els dies 1 i 6 de gener. La resta de dies seguiu el procediment habitual de programar, avisar i reservar.

432367_511661962200692_556560242_n

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.